نحوه عکسبرداری از حیات وحش

عکاسی از حیات وحش

عکاسی حیات وحش، شاخه‌ای از عکاسی است که در آن از حیوانات و جانوران زنده و در محیط طبیعی آنها عکسبرداری می‌شود.

عکاسی در این سبک، نیاز به دانش بالا و تجربهٔ فراوان در زمینهٔ عکاسی و آشنایی با رفتار حیوانات گوناگون دارد. عکاسان باید توان اثبات طبیعی بودن تصاویر را داشته باشند؛ عکاسی از حیوانات اهلی جزو عکس‌های این ژانر محسوب نمی‌شود.

در عکاسی از حیات وحش، عکاس به دنبال به تصویر کشیدن حیوانات جالب به همراه حرکاتی مانند غذا خوردن یا جنگیدن آن‌ها است. اگر چه عکاسی از حیات وحش و یا شکار برای دنیای عکاسی تکرای است.

در این نوع عکاسی، دهانه ی باز لنز برای دستیابی به سرعت بالا و ثبت سوژۀ در حال حرکت و محو کردن پس زمینه استفاده می‌شود. همچنین عکاسان حیات‌وحش، از لنز تله استفاده می‌کنند بنابراین عکاسان حیات وحش بیشتر احتیاج به سه‌پایه دارند. آن‌ها همچنین برای این که بتوانند به حیات وحش نزدیک‌تر شوند احتیاج به وسایلی برای استتار دارند. گاهی برای اینکه قدرت مانور عکاس برای تعقیب حیوانات وحشی زیاد شود از تک پایه استفاده میشود. تک پایه‌ها به دلیل سبک بودن و قابلیت تحرک سریع بهتر از سه پایه ها عمل می‌کنند. سید بابک موسوی یکی از عکاسان برتر حیات وحش ایران می‌باشد و تاکنون عکسهای بسیار خوبی از حیات وحش ایران به ثبت رسانده است.

چگونه یک عکاس حیات وحش شویم

 

عکاسی از طبیعت و حیات وحش سبک جذابی از عکاسیست اما برای دستیابی به این رشته نه تنها فراگیری مهارت های عکاسی ضروریست بلکه باید حسی از ماجراجویی و تعقیب و گریز را در خود پیدا کرده باشید.

آیا تا به حال دوست داشته اید که یک عکاس حرفه ای حیات وحش شوید ؟با استفاده از تکنیک ها و دنبال مراحل زیر میتوانید به آرزویتان دست پیدا کنید.

مرحله اول : ابتدا برای یک دوربین و لنز عالی سرمایه گذاری کنید.طوری برنامه ریزی کنید که پولتان را صرف سرمایه گذاری برای یک دوربین حرفه ای و یک لنز تله بسیار عالی کنید.

 

مرحله دوم : فراگرفتن مهارت های لازم  و آموختن آنچه برای عکاسی از حیات وحش لازم است.

۱٫رفتن به کلاس یا کالج جهت آموختن فن عکاسی

  1. از داشتن تجهیزات اندازه و خوب اطمینان حاصل فرمایید.این بخشی از عکاسی است که نباید به اندک تجهیزات کفایت کرد و حتما باید حداقل یک سه پایه ، یک لنز تله قدرتمند و مموری کارت تهیه نمایید.

۳٫مشتاق این حرفه باشید و اگر عکاس آماتوری هستید صبر پیشه کنید.

۴٫لباس مناسب بپوشید.

۵٫حیوانات را دچار استرس نکنید و طوری ظاهر نشوید که عکاس هستید و آنها را فراری ندهید.

۶٫محیط را تحت احاطه خود دراورید.به خاطر بسپارید که همانطور که شما سوژه تان را هدف قرار داده اید در مقابل درندگان هم شما را هدف قرار داده اند.

۷٫قبل از طلوع آفتاب خود را برای عکاسی آماده کنید و در محیط باشید.

۸٫درمورد شکار سوژه تان تحقیق کنید.

: وقتی حیوانی را دیدید و خواستید از آن عکس بگیرید سعی کنید نقش یک شکارچی را بازی کنید و دزدکی آن را دنبال کنید.چراکه اگر حیوان متوجه تان شود و یا صدایتان را بشنود قطعا فرار خواهد کرد.یکی از لازمه های عکاسی از حیات وحش نهایت آرامش و صبوری است.

 

مرحله ی چهارم : منطقه ای را در نظر بگیرید که از گونه های آن خیلی عکسبرداری نشده باشد.

 

مرحله ی پنجم : فروش عکس ها.علاوه بر اینکه میتوانید عکس هایتان را به ناشران و مجلات بفروشید میتوانید به آژانس های سهام نیز بروید و شاید عکس هایتان را در مجله نشنال جئوگرافیک قرار دهند که واقعا فوق العادست.

 

نکات

آرام و صبور باشید.بسیاری از حیوانات با ریزترین صداها فرار خواهند کردند و از دستتان در میروند.

لباس استتار شده بپوشید زیرا بسیاری از حیوانات بسیار خطرناک اند.

حتما از تمام عکس های خود یک بک آپ بگیرید.

اگر فکر عکاسی و شکار ماهی و یا لاک پشت دریایی هستید باید به رفتن زیر آب هم فکر کنید و دوربین و لباس مناسب برای آن هم فراهم کنید.

سعی کنید برای عکاسی از سه پایه استفاده کنید و یا حداقل دستانتان ثبات داشته باشند وگرنه تصاویرتان حتما تار و کشیده خواهند شد.استفاده از سه پایه این مشکلات را به حداقل میرساند.

 

مقاله ای در رابطه با عکاسی از حیات وحش

نحوه عکسبرداری از حیات وحش

 

نمونه ای از عکاسی از حیات وحش در شرق آفریقا

 

در شرق آفریقا بهترین زمان عکاسی از حیات وحش هنگام طلوع و غروب است چرا که در این زمان شرایط نوری جهت نتایج بهتر بسیار عالیست ولی هنگام ظهر درجه حرارت بسیار بالاست و عکاسی را بسیار دشوار میکند و بهترین زمان برای استراحت کردن وآماده سازی خود برای بعداز ظهر است.

 

‫۰/۵ ‫(۰ نظر)