#۸۷۱۰ تصویر کتاب در فاصله دو عکاس نویسنده سهراب نعیمی - زندگی هنرمند نیما نصیری نائینی - اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران - تاریخ هنر عکاسی معاصر - عکاسی اتاق اصناف (۸)
#۸۷۰۴ تصویر کتاب در فاصله دو عکاس نویسنده سهراب نعیمی - زندگی هنرمند نیما نصیری نائینی - اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران - تاریخ هنر عکاسی معاصر - عکاسی اتاق اصناف (۲)
#۸۷۰۵ تصویر کتاب در فاصله دو عکاس نویسنده سهراب نعیمی - زندگی هنرمند نیما نصیری نائینی - اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران - تاریخ هنر عکاسی معاصر - عکاسی اتاق اصناف (۳)
#۸۷۰۶ تصویر کتاب در فاصله دو عکاس نویسنده سهراب نعیمی - زندگی هنرمند نیما نصیری نائینی - اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران - تاریخ هنر عکاسی معاصر - عکاسی اتاق اصناف (۴)
#۸۷۱۱ تصویر کتاب در فاصله دو عکاس نویسنده سهراب نعیمی - زندگی هنرمند نیما نصیری نائینی - اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران - تاریخ هنر عکاسی معاصر - عکاسی اتاق اصناف (۹)
#۸۷۰۹ تصویر کتاب در فاصله دو عکاس نویسنده سهراب نعیمی - زندگی هنرمند نیما نصیری نائینی - اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران - تاریخ هنر عکاسی معاصر - عکاسی اتاق اصناف (۷)
#۸۷۰۸ تصویر کتاب در فاصله دو عکاس نویسنده سهراب نعیمی - زندگی هنرمند نیما نصیری نائینی - اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران - تاریخ هنر عکاسی معاصر - عکاسی اتاق اصناف (۶)
#۸۷۰۷ تصویر کتاب در فاصله دو عکاس نویسنده سهراب نعیمی - زندگی هنرمند نیما نصیری نائینی - اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران - تاریخ هنر عکاسی معاصر - عکاسی اتاق اصناف (۵)
#۸۷۰۳ تصویر کتاب در فاصله دو عکاس نویسنده سهراب نعیمی - زندگی هنرمند نیما نصیری نائینی - اتحادیه صنف عکاسان و فیلمبرداران تهران - تاریخ هنر عکاسی معاصر - عکاسی اتاق اصناف (۱)
#۸۶۵۷ پوستر ائتلاف گروه آرمان انتخابات صنف عکاسان و فیلمبرداران اتحادیه تهران - صفر علی غفاری علیرضا محسنی محسن کلاته رضا مولایی علیرضا هفت لنگ کاندیدا هیئت مدیره و بازرسی
#۸۶۵۳ ائتلاف گروه نام انتخابات صنف عکاسان و فیلمبرداران اتحادیه تهران - نیما نصیری نائینی حمید رضا مرادی سهراب نعیمی محمد علی پور طیبه صالحی مرجان رحمانی سعید زندی حسن اردبیلی
#۸۶۵۵ ائتلاف گروه همبستگی انتخابات صنف عکاسان و فیلمبرداران اتحادیه تهران - زعفر یاوری رحمت الله قادری پرهیز ارشدی محمد خاتم ساز اصغر فراهانی سعید فروغی مهدی باستانی موغانی
#۸۶۵۶ ائتلاف گروه همیاران و دلسوزان انتخابات صنف عکاسان و فیلمبرداران اتحادیه تهران - غلامرضا عالیپور علی قیامی جواد باباوند ناصر کاردار جواد داوودی رضا محلاتی سید رسول حسینی
#۸۶۵۴ ائتلاف گروه نام انتخابات صنف عکاسان و فیلمبرداران اتحادیه تهران - نیما نصیری نائینی حمید رضا مرادی سهراب نعیمی محمد علی پور طیبه صالحی مرجان رحمانی
#۸۶۵۲ ائتلاف گروه سپید انتخابات صنف عکاسان و فیلمبرداران اتحادیه تهران - مسعود مایانباری محمد رضا محمدی محمد همتی ارسلان خدایی مجید توکلی مرجان محمدی محسن کلاته
#۸۶۸۳ کتاب در فاصله دو عکاس روایت عکاسان جنگجو و غمگین سهراب نعیمی ، تاریخ هنر عکاسی ، نیما نصیری اندیشه نو
کتاب هنری تاریخی در فاصله دو عکاس – تاریخ صنف عکاسی
کتاب در فاصله دو عکاس روایت عکاسان جنگجو و غمگین سهراب نعیمی ، تاریخ هنر عکاسی ، نیما نصیری اندیشه نو
آقای مهندس سهراب نعیمی ، کارشناس ارشد رشته عکاسی ، متولد ۱۳۶۱ و نویسنده اولین کتاب خود با نام فلسفه رادیکال هنر در سال ۱۳۹۹ میباشد ، البته نام اصلی ایشان مجید نعیمی است که با نام هنری سهراب مشغول فعالیت هستند .
در این کتاب آقای مهندس سید نیما نصیری ، کارشناس عکاسی خبری و مهندس تکنولوژی نرم افزار و کارشناس ارشد هنری های تجسمی ( عکاسی ) عکاس خط نویس ( خطاطی ) بسم الله الرحمن الرحیم آقای امیررضا مهاجرانی دانش آموخته رشته حقوق در دانشگاه شاهد بودند .
ویدئو کلیپ پشت صحنه عکاسی از بسم الله کتاب فلسفه رادیکال هنر توسط مهندس نیما نصیری
مهندس نیما نصیری از جمله عکاسان به نامیست که میتوان گفت در بسیاری از ژانرها عکاسی کرده است. این بار او را در مقام عکاس بسم الله می بینیم. خطی که توسط جوان خوش نام و دست طلای خطاطی ایران امیررضا مهاجرانی کشیده شده است. کتاب فلسفه رادیکال هنر با نویسندگی سهراب نعیمی به ریشه های عقب ماندگی هنر در ایران می پردازد.
مهندس سید نیما نصیری نائینی و مهندس سهراب نعیمی هر دو دانش آموخته آکادمی هنری هستند و سال ها در هنر عکاسی و صنف عکاسان فعال بوده و هستند ، در سال ۱۳۹۸ نیز در انتخابات صنف عکاسان تهران به عنوان کاندید حضور داشتند و آقای نصیری یکی از فعالین پیگیر مشکلات صنف عکاسان در سال های ۱۳۹۴ تا ۱۴۰۰ به طور جدی و درخشان بوده اند ، این موضوع باعث شد تا در کتاب دوم سهراب نعیمی ، در فصلی از کتاب که مربوط به تاریخ عکاسی است ، ایشان به آقای نصیری و وقایع صنف عکاسان و تاریخ صنف عکاسی و انتخابات صنف عکاسی و مصاحبه آقای نصیری با سایت فساد نیوز و برخی مسائل مرتبط با آن بپردازند که قسمت هایی از آن در ادامه در زیر درج شده است .
کتاب «در فاصله دو عکاس روایت عکاسان جنگجو و غمگین» حاویِ بیان رویدادهایی است که از ورود نخستین مستشاران غربی به ایران که برای آموزش عکاسی به ایرانیان پای به این سرزمین گذاشتند آغاز می گردد و آثار آن تا به امروز ادامه دارد. نخستین عکاس را نیز هر که بدانیم اولین فردی است که عامل ایجاد تحولی نوین در ایران شده است و این تحول به فاصله قریب به ۱۸۰ سال تاکنون نیز ادامه پیدا کرده است. نام این مصحف، بیان از چگونگیِ رسیدن به احوالات امروز در عکاسیِ ایران دارد و لاجرم در تکاپوی دست یابی به این مهم، پژوهشگر راهی جز استعانت از تاریخ و علوم جامعه شناسی نداشته است. همانطور که تاریخ، اهمیت ژول ریشار را در عکس هایی که هیچ گاه به رویت مورخین نرسیده است می داند. نگارنده نیز، اهمیت حضور این عکاس جوان از سال ۱۳۹۴ خورشیدی به بعد را، فارغ از کیفیت آثار به ثبت رسیده اش دانسته و به رویکردهای بنیان ساز او می پردازد. گرچه از بُعد کیفیت در ثبت آثار هنری، امروزه در ایران شاهد حضور نقاشان و عکاسان بسیار نیرومندی هستیم که شایستگیِ حضور در مهمترین عرصه های هنری در دنیا را دارند و هر کدام از آنها باعث فخر و مباهات نگارنده و همچنین تمام کسانی است که دل در گرو سربلندی ایرانیان داشته اند، عکاسان و هنرمندانی که برای آبادی ایران سر می سپارند و امیدی جز بهروزی ایران را در سینه ندارند و همچون سربازان رزم آفرین در سنگرهای حق، هیچگاه وطن را از نظر دور نمی دارند.
در صفحه ۳۱۶ کتاب در فاصله دو عکاس آمده است که:
مهندس نیما نصیری نائینی با طرح موضوعات فراوان علمی در زمینه های عکاسی و تصویربرداری به سرعت توانست نقش تعیین کننده و موثری در بسیاری از امور صنفی مربوط به عکاسی ایفا نماید. او ابتدا با پیگیری های قانونیِ فراوان در حوزه های داوری و قضائی توانست از بسیاری از تخلفات صنفی پرده برداری کند و با تدبیر مردان قانون در نظام جمهوری اسلامی، موجب ریشه کن شدن شماری از تخلفات گردید. او همواره به عنوان یک کارشناس عکاسی خبری در ایران تلاش نموده تا با نمایان کردن مشکلات عکاسان و همراهی با بسیاری از دلسوزان صنفی، راه برای پیشرفتِ هر چه بیشتر عکاسان فراهم شود. تدوین و انتشار قرار دادی مدون به منظور بکار گیری آن میان عکاسان و مراجعین، که بسیاری از مسائل حقوقی نیز در آن لحاظ شده است از اقدامات هوشمندانه او بر شمرده می شود. او در سال ۱۳۹۸ خورشیدی طی در خواست شماری از عکاسان، برای حضور در هیئت مدیره اتحادیه عکاسان تهران، کاندیدا شد و بعد از جلسات متمادی با تنی چند از عکاسانِ هم فکر خود که به مانند وی دغدغه ای از باب هنر داشتهاند «ائتلاف نام» را با عنوان کامل (نیک اندیشان مستقل) راه اندازی نمودند. این گروه از هنرمندان، تاریخ سردرگمی هنر عکاسی در ایران را برای نخستین بار با رویکردی که با دلواپسی پیوند خورده است مشخص می نمودند. هنرمندان این گروه تلاش نمودند با بیان طرح ها و ایده های فراوان در زمینه های عکاسی نوین، گفتمان خود را با بیان دغدغه ها پاس دارند. آنها که نا خواسته تبدیل به جنگجویانی درعرصه هنر شدند تا با ادامه راه هنرمندان آگاه و آکادمیکِ قبل از خود بتوانند این مصاف را نیز با سلاح بیان و اندیشه روشن سازند و به گونه ای غیبتِ علم در این عرصه را با دعوت از متخصصین دانشگاهی جبران سازند.
سهراب نعیمی یکی از نویسندگان ایرانی است که در سالهای گذشته توانسته به خوبی در میان علاقه مندان به مطالعه کتاب مطرح گردد. کتاب در فاصله دو عکاس به نوعی روایت تاریخ عکاسان از ۱۸۰ سال گذشته تا به امروز است و یکی از مهمترین تفاوت های این کتاب با دیگر کتب مشابه آن است که به مسائل و مشکلات روز عکاسان نیز می پردازد. شاید در نگاه اول به این کتاب برای خوانندگان این گمان به وجود آید که با یک کتاب رمان و جنایی مواجه می گردند ولی این فقط از جمله جذابیت های خوانش این است زیرا کتاب در فاصله دو عکاس با یک رویکرد جامعشناسانه به تاریخ عکاسی در ایران از ابتدا پرداخته و مشکلات عکاسی در ایران را در پنج گام مهم بررسی می کند.
نقش مذهب در جایگاه عکاسان در ایران نسبت به کشورهای دیگر در منطقه نقش حاکمان به عنوان فرمانروا در جایگاه عکاسان در ایران نسبت به کشورهای دیگر در منطقه نقش عکاسان خارجی و همچنین مستشاران نقش حقیقیِ عکاسان در پیشرفت عکاسی نقش مدیریت جامع در حوزه صنعت و هنر کتاب در فاصله دو عکاس نوشته سهراب نعیمی یکی از مهمترین منابعی است که دانشجویان رشته هنرهای تجسمی و مخصوصا رشته عکاسی می توانند از آن به عنوان منابع تحقیقاتی و همچنین پایان نامه خود استفاده نمایند.
از ویژگی های بسیار مطلوب کتاب در فاصله دو عکاس ویراستاری و صفحه آرایی و همچنین طراحی جلد بسیار متنوع این کتاب است. ویراستاری این کتاب توسط مهندس فرحناز دباغیان، صفحه آرایی این کتاب توسط مهندس ماجده پورروحانی و طراحی جلد این کتاب توسط لیلا همتی زاده و ملیحه نعیمی انجام شده است که طرحی بسیار زیبا می باشد.
کتاب تاریخ عکاسان با عنوان در فاصله دو عکاس روایت عکاسان جنگجو و غمگین به تاریخ صنف عکاسان از ابتدا تا اکنون می پردازد و به تمامی مشکلات عکاسان از جمله مشکلات عکس پرسنلی و عکسبرداری در تالار و همچنین انتخابات هیئت مدیره عکاسان تهران می پردازد و با ارائه عکسهایی بسیار خوب خواننده را با تمام رویدادهای رخ داده در صنف عکاسی آشنا می سازد.
کتاب مذکور به عنوان یک کتاب علمی و دانشگاهی با رویکردی کاملا جامعه شناسانه صنف عکاسی در ایران را نیز مورد واکاوی قرار داده است و با اشاره به مشکلات زیادی که عکاسان ایران با آن مواجه هستند اسنادی را به صورت عکس ارائه می دهد که گواه رنج عکاسان در ایران است. این اسناد به شکل عکس نه تنها به عنوان سندی مهم در درج تاریخ عکاسان بلکه می تواند از لحاظ حقوقی نیز برای عکاسان بسیار مفید باشد.
کتاب در فاصله دو عکاس که توسط نشر وزین سفیر اردهال به انتشار در آمده است در ۳۸۰ صفحه و در قطع رقعی می باشد و دارای عکس های سیاه و سفید می باشد.
این کتاب، تاریخ عکاسان را از زمان ژول ریشار به عنوان اولین فردی که در ایران عکس می گیرد تا زمان حضور عکاسان نوین در ایران بررسی می کند.
در این کتاب به کاندید های مختلف انتخابات و وقایعی که در اتحادیه عکاسان رخ میدهد و همچنین تاریخچه صنف عکاسی ایران پرداخته شده است
لازم به ذکر است ، کاندید ها باید توسط اتاق اصناف تایید و سپس لیست نهایی برای رای دهی اعضا صنف عکاسان اعلام میشود و در یک روز مشخص ، افراد دارای پروانه کسب عکاسی میتوانند به این افراد رای دهند
در زیر پوستر های انتخاباتی کاندید های صنف عکاسان تهران در سال ۱۳۹۴ آورده شده است
آرای کسب شده توسط ائتلاف های انتخابات صنف عکاسان تهران