هزینه عکاسی ، رتوش و طراحی پوستر ها و بنر های انتخاباتی بنا به سفارش متقاضی و سایز آنها مشخص میشود
Rates and prices of photography services for personal branding, profile, CV, Link Dean, portfolio, resume
نرخ و قیمت خدمات عکاسی پرسونال برندینگ ، پروفایل ، سی وی ، لینک دین ، پرتفولیو ، رزومه
شما میتوانید از چهره خود یک برند بسازید و یا برای ارتباط بهتری و تاثیر گذاری بیشتر در شبکه های اجتماعی خود ، از خودتان یا سازمان و شرکت و اداره خودتان تصاویری لایف استایل یا خبری یا گزارشی در سایت یا شبکه های اجتماعی خود قرار دهید ، یا برای استخدام شدن و معرفی خودتان یا برای استخدام کردن و شرایط محیط کاری کارجو از عکس استفاده کنید ، یا شاید شما کاندید انتخابات اتحادیه ، صنف ، اتاق اصناف ، شورای شهر ، مجلس ، ریاست جمهوری ، نخشت وزیری و … شده باشید که برای تبلیغات خودتون یا کالا و خدماتی که دارید نیاز به عکس تبلیغاتی داشته باشید .
ما در مجموعه آتلیه عکاسی و فیلمبرداری اندیشه نو ، میتوانیم خدمات به روز و مطابق استاندارد های جهانی برای تولید ویدئو کوتاه برندینگ چهره یا شرکت شما ارائه کنیم ، یا در ارائه عکس با کیفیت در خدمت شما باشیم .
دکتر ، مهندس ، کارگر ، کارمند ، مدیر ، هنرمند یا هر رتبه و شغلی امروز نیاز به تولید محتوا و معرفی خود یا محصول و خدمات خود داره که ما میتوانیم این موضوع را به بهترین شکل برای شما انجام دهیم .
امروزه برای مثال فقط گفتن من یک دندان پزشک هستم کافی نیست ، حتی تولید محتوا از دهان باز یک فرد هم کافی نیست ، امروزه یک دکتر میتواند با برند سازی از چهره خود در کنار خدمات ، ارزش ارائه خدمات خود را نسبت به رقبای خود بالاتر ببرد .
این موضوع در مشاغل مختلفی مانند هنرمندان و آرتیست ها نیز وجود دارد .
یا حداقل نیازه در سایت یا وبلاگ یا شبکه های اجتماعی خود ، چهره خود را به نمایش بگذارید که تاثیر زیادی در جذب مخاطب دارد .
امروزه حتی بازیکنان بازی های انلاین هم باید چهره خود را در کنار ویدئو بازی نشان دهند ، پس تولید محتوا فقط انجام یک فرایند کاری نیست و چهره افراد نیز خود یک برند است که نیاز به دانش برندینگ شخصی و چهره است .
آرایشگر هستید ، یک عکاس یا یک نقاش یا یک مهندس برنامه نویسی ؟!
قطعا به حداقل یک عکس برای معرفی خود در نتایج جستجوی گوگل نیاز دارید …
نوشتن چندین کتاب و مقاله باعث دیده شدن شما به تنهایی در نتایج جستجو نمیشود و باید شما در شبکه های اجتماعی مرتبط به شغل خود و یا سایت و وبلاگ شخصی و یا شغلی فعالیت و صفحه داشته باشید .
مردم آنچه شما از خود به نمایش میگذارید میبینند ، پس مهم است خود را به چه عکس به شکل پرسونال برندیگ ارئه میکنید .
شاید دیدین که وارد یک سالن زیبایی و آرایشی یا آرایشگاه میشود و میز های زیادی اونجا هست با آرایشگر های مختلف ، چی باعث میشه که یکی از اونها رو فارغ از توانایی انتخاب کنید ؟!
قطعا ظاهر و برخورد اون آدم …
پس میان تبلیغات های مختلف رنگارنگ در فضای مجازی و اینترنت ، نیازه شما هم پرزنت خوبی از خود و چهره خود ارائه کنید و از خود و شخصیت کاری و شخصی خود یک برند در کنار نام تجاری خود بسازید ، امروزه گاهی نام یک شخص از نام برند تجاری خودش مشهور تر و پر رنگ تر و مهم تر است .
پس تا به اینجا با اینکه چرا عکس پروفایل مهم است بیشتر آشنا شدیم .
ما عکس ها را به شکل زاویه باز تهیه میکنیم به شکل خام و مانند عکس زیر
سپس پشت زمینه را به سفارش مشتری که قالب گرادیانت خاکستری است میکنیم و عکس را نیز رتوش و اصلاح رنگ میکنیم ، به مانند تصویر زیر
ما در اندیشه نو ، خدمات عکاسی تبلیغاتی انتخاباتی را نیز ارائه میکنیم
برای کاندیدا های انتخابات شورای شهر ، ریاست جمهوری ، نماینده مجلس ، اتحادیه ها ، اتاق های اصناف و کارت های شناسایی سازمان و اداری خود میتوانید روی خدمات ما حساب باز کنید .
عکاسی و طراحی پوستر ، بنر و تیزر های انتخاباتی و تبلیغاتی خود را به ما بسپارید
سلام بازدید کننده عزیز
از اینکه مجموعه آتلیه عکاسی و فیلمبرداری اندیشه نو را برای دریافت خدمات خود انتخاب کرده اید ، بر خود میبالیم و سپاسگذاریم
برای دریافت وقت میتوانید با هماهنگی قبلی از طریق تلگرام یا پیامک یا تماس با شماره همراه ۰۹۱۹۴۹۲۹۵۰۹ اقدام نمائید
اگر میخواهید آدرس و کروکی و موقعیت آتلیه عکاسی اندیشه نو را مشاهده کنید ، روی لینک زیر کلیک کنید
آدرس و شماره تماس آتلیه عکاسی اندیشه نو
در لینک بالا شماره کارت نیز جهت واریز وجه و رزرو وقت قرار داده شده است
و البته که تصویر جواز کسب و پروانه مجوز کسب و کار ما در لینک بالا به رنگ آبی موجود است جهت مشاهده شما و اطمینان از مجاز بودن آتلیه عکاسی اندیشه نو
در پائین تر این صفحه میتوانید ویدئو های مرتبط را مشاهده کنید
پس از مشاهده اطلاعات این صفحه و مطالعه کامل آن ، با ما از طریق پیامک با شماره موبایل ۰۹۱۹۴۹۲۹۵۰۹ در ارتباط باشید جهت دریافت وقت و رزرو عکاسی یا قرار جهت عقد قرارداد
شما میتوانید توضیحات و اطلاعات بیشتر را در لینک های زیر مشاهده کنید
عکس پروفایل حرفه ای و عکاسی پرتره
در لینک های آبی بالا تمام پرسش های شما پاسخ داده شده است ، کافیه روی آنها کلیک کنید
بازگشت به صفحه لیست قیمت کلیه خدمات عکس و فیلم
همچنین در زیر ، برخی ویدئو ها را مشاهده کنید
عکس در رزومه به برند شخصیتان کمک میکند
قراردادن عکس در رزومه به صنعت و نوع فعالیت شما هم بستگی دارد. اگر فعالیتی هنری یا خلاقانه انجام میدهید یا در حوزه محتوا کار میکنید، در رزومه خود فرصت و آزادی عمل بیشتری برای معرفی شخصیت خود دارید. به خاطر فعالیت هنری و خلاقانهای که دنبال میکنید، میتوانید تا حدودی استانداردهای یک رزومه را زیر پا گذاشته و علایق خود را به نمایش بگذارید. بنابراین برای معرفی و برندسازی خود لازم نیست حتماً عکسی را در رزومه قرار دهید یا حتماً عکس رزومهتان بر اساس آن استانداردها باشد.
با این حال، در مشاغل دیگر استفاده از عکس در رزومه میتواند به برندسازی کارجو کمک شایانی کند. تحقیقات نشان میدهد قرار دادن عکسهای آنلاین مفیدتر هستند. اگر عکسهای خود در لینکدین و شبکههای اجتماعی شما با عکس رزومهتان یکی باشد، کمک زیادی به اعتمادسازی خواهد کرد.
عکس در رزومه به شما اعتبار میبخشد. امروزه روزنامهها و مجلات نیز عکسی از نویسنده هر بخش قرار میدهند. گاهی به همراه عکس، بیوگرافی کوتاهی هم در کنار عکس نویسنده قرار میدهند، این کار باعث اعتبار بخشی بیشتر به مطالب میشود.
همچنین، در نظر داشته باشید که یک کارفرمای حرفهای ممکن است نام شما را در گوگل سرچ کند، پس باید دقت داشته باشید که گوگل چه چیزی از شما نشان میدهد. به این ترتیب، عکس پروفایل خود و یا تنظیمات حریم خصوصی را طوری بهبود دهیم تا تنها چیزهایی که میخواهیم به کارفرما نمایش داده شود.
به انتخاب کارجویان در سطح بینالمللی کمک میکند
همانطور که گفتیم در بعضی کشورها، قرار دادن عکس در رزومه مرسوم نیست و کارفرمایان حق چنین درخواستی از کارجو را ندارند. وجود عکس در رزومه در این کشورها باعث میشود کارجو غیرحرفهای قلمداد شود و قرار ندادن عکس در کشورهایی که عکس جزوی از رزومهها است، باعث میشود رزومه شما جدی گرفته نشود.
در کشورهای اروپایی به جز ایرلند، بریتانیا، هلند و سوئد در رزومه خود حتماً عکس قرار دهید. در چین و ژاپن هم معمولاً در رزومه افراد عکس دیده میشود. در کشوری مثل آلمان، کارفرما در آگهی استخدام اجازه ندارد درخواست عکس کند، اما او انتظار دارد عکس شما در رزومهتان باشد.
کارفرمایان بر این باورند که رزومه با عکس، نماینده بسیار بهتری از وضعیت هر کارجو است و به آنها کمک میکند با کارجو بهتر ارتباط برقرار کنند تا اینکه بخواهند تکتک کلمات را با دقت بیشتری بخوانند. در کشورهایی مانند آمریکا، کانادا و بریتانیا، قوانین کار و ضد تبعیض جامعی در این خصوص وجود دارد و کارفرمایان اجازه ندارند اطلاعات شخصی زیادی از کارجویان بپرسند که عکس نیز بخشی از این اطلاعات شخصی به شمار میآید.
توجه کارفرمایان به تصویر شما جلب میشود
امروزه، همه افراد اعم از کارجویان و کارفرمایان، در دنیای مصور رسانههای اجتماعی زندگی میکنیم. اگر به محبوبیت پلتفرمهای تصویری مانند اینستاگرام توجه کنید، متوجه خواهید شد که عکسهای زیبا چگونه دنبالکنندگان و کلیککنندگان فراوانی را به دنبال خود میکشاند. به همین منظور به شما توصیه میکنیم که عکس جذابی از خود در رزومه قرار دهید تا بتوانید توجه استخدامکننده را به خود جلب کنید.
ویژگی یک عکس مناسب برای رزومه کاری
عکس رزومه کاری تاثیر خیلی زیادی روی پذیرش یا رد شما در مصاحبه استخدامی دارد.در این مقاله کاران با ویژگی های عکس استاندارد و خوب برای یک رزومه کاری برای استخدام آشنا میشویم.
۶ ویژگی عکس مناسب رزومه در سایت های کاریابی و آگهی استخدام و …
۱- بهتر است از عکس رنگی استفاده کنید
۲- کیفیت عکس مناسب باشد
۳- پس زمینه عکس شلوغ نباشد
۴- لباسی آراسته بپوشید
۵- عکس تمام رخ باشد
۶- لبخند را فراموش نکنید
عکس پروفایل و رزوم ، عکس پرسنلی نیست و میتوانید در اونها لبخند داشته و آرایش و مکاپ لایت داشته باشید و بهترین خود را ارائه کنید .
عکسی که از خودتان در رزومه قرار میدهید، اولین تصویری است که یک مدیر یا مسئول مصاحبه از شما میبیند بنابراین برای انتخاب آن وسواس به خرج دهید و هر تصویری را برای این کار استفاده نکنید.
برای انتخاب عکسی که می خواهید در رزومه تان قرار دهید کافی است چند نکته زیر را در نظر بگیرید:
برای رزومه از عکس رنگی استفاده کنید: عکس های رنگی اغلب تصویر شفاف تری از شما نشان می دهند. حتی نیازی نیست این عکس حتما عکس پرسنلی باشد. یک عکس رنگی که با دوربین حرفه ای و عکاس حرفه ای با ظاهری رسمی از شما گرفته شده باشد، کافی است.
کیفیــت عکـس رزومه کاری مهم است: تا جای ممکن از عکس های با رزولوشنdpi ۳۰۰ استفاده کنید.
پس زمینه عکس شلـــوغ نباشد: تلاش کنید بک گراند عکس رزومه تان خلوت و ساده باشد.
لباسی آراسته بپوشید: داشتن ظاهر و لباس رسمی برای عکس رزومه موضوعی کاملا واجب است.
عکـس تمـام رخ باشد: عکس های تمام رخ ظاهر رسمی تری به شما و رزومه کاری تان می دهند.
اندازه عکس باید مناسب باشد: سایز عکس رزومه کاری نباید خیلی بزرگ و یا کوچک باشد .عکس های استاندارد سایز شناسنامه یا پاسپورت برای رزومه هم مناسب هستند.
عکس سلفی نگیرید: برای عکس رزومه سلفی نگیرید چون هم ظاهر غیر رسمی دارد و هم اینکه ممکن است نتیجه چندان مناسب از آب درنیاید.
لبخند را فراموش نکنید: در عین جدی بودن، سعی کنید در عکس ها یک لبخند کم رنگ بزنید. این موضوع در برقراری ارتباط تصویری شما با فردی که رزومه تان را می بیند بسیارتاثیر گذار است.
به چه دلایلی باید عکس خود را در رزومه قرار دهیم؟
برخی مشاغل وابسته به ظاهر افراد هستند.
برای مشاغلی مانند بازیگری یا مدلینگ، ظاهر فرد حرف اول را میزند و نباید از کارفرما انتظار داشت که بدون دیدن تصویر افراد، کسی را به مصاحبه دعوت کند. البته در داخل ایران در سالهای اخیر برای مشاغلی مانند فروشندگی، بازاریابی، منشیگری، کارمند اداری و سایر شغلهای نامرتبط نیز داشتن ظاهر آراسته جزو ملاکهای مهم کارفرمایان قرار گرفته است.
فارغ از غلط یا درست بودن این موضوع، در چنین شرایطی ارسال رزومه عکسدار ضروری میباشد.
قرار دادن عکس در بهدست آوردن موقعیتهای شغلی بینالمللی کمک میکند.
در بعضی کشورها مانند آمریکا، کانادا، ایرلند، بریتانیا، هلند و سوئد درخواست عکس از متقاضیان کار ممنوع بوده و وجود عکس در رزومه یک عمل غیرحرفهای قلمداد میشود. ولی در کشورهایی مانند چین، ژاپن، کره جنوبی، بلژیک و آلمان قرار دادن عکس در رزومه مرسوم بوده و سبب میشود که رزومه شما به شکل جدیتری بررسی شود.
معمولاً کارفرمایان بهدلیل ناآشنایی با فرهنگهای دیگر، برای استخدام کارجویان ملل دیگر واهمه بیشتری دارند. برای مثال یک کارفرمای آلمانی ممکن است تمایل چندانی به استخدام یک فرد مسلمان نداشته باشد، ولی زمانی که عکس کارجو را مشاهده میکند، با آن ارتباط برقرار کرده و چهره خشن داعش یا زنان برقعپوش از ذهن او دور میشود و دید مثبتی به کارجو پیدا میکند.
عکس جذاب میتواند به نقطه قوت شما تبدیل شود.
همانطور که پیش از این بیان شد، هر چقدر هم که یک کارفرما روشنفکر باشد، درنهایت تحت تأثیر عکس متقاضی قرار خواهد گرفت. همانطور که در شبکههای اجتماعی مانند فیس بوک و اینستاگرام، عکسهای زیبا میتوانند دنبالکنندگان فراوانی را جذب کنند، یک عکس مناسب و جذاب در رزومه نیز میتواند کارفرما را تحت تأثیر قرار داده و سبب شود که نقاط ضعف شما چندان به چشم نیایند.
همچنین چهره شما میتواند تا حدی بیانکننده شخصیت شما باشد و کارفرما ارتباط بیشتری با رزومه شما برقرار کند.
عکس رزومه کاری مناسب چه ویژگیهایی دارد؟
پوشیدن یک لباس بدون طرح
انواع لوگو، شعار، الگوهای مختلف و یا طرحهای راهراه، ممکن است در نورها و ابعاد مختلف، حالت بدی به خود گرفته و برای عکس حرفهای رزومه بسیار نامناسب باشند. در برخی مواقع ممکن است عکس شما به سیاه و سفید تبدیل شود، بنابراین کنتراست عکس خود را بررسی کنید که در نورهای مختلف، عکس شما تغییر نکند. پیشنهاد ما پوشیدن یک لباس ساده و بدون طرح است که تمرکز اصلی کارفرمای احتمالی، به سمت چهره شما جلب شود.
مدل موی مناسب برای عکس رزومه کاری
یک مدل موی بسیار مناسب و معقول انتخاب کنید، موها را شانه زده و شکل سالم و طبیعی آنها را به نمایش بگذارید. از انتخاب مدلهای غیر معقول و نامناسب اجتناب کنید، زیرا این مدلها در عکسها به شکل بدتری نشان داده میشوند و میتوانند شانس استخدام شما را بهشدت کاهش دهند.
آرایش طبیعی
این نکته برای مردان و زنان به یک اندازه اهمیت دارد. اگر نمیخواهید در عکسهای پرسنلی خود بهشدت بیحال و خسته به نظر برسید، چند دقیقه وقت صرف کرده و سیاهی زیر چشمان خود را بپوشانید. اگر صورت چرب و براقی دارید، حتما پیش از عکسگرفتن، صورت خود را با یک دستمال مناسب و خشک، کاملا تمیز کرده و یک چهره متناسب از خود به نمایش بگذارید.
انتخاب ارتفاع مناسب نسبت به لنز
در زمان ثبت یک تصویر پرتره، انتخاب زاویه مناسب مهمترین و اصلیترین نکته است. به همین خاطر سعی کنید دقیقا در راستای لنز دوربین قرار گرفته یا کمی از لنز پایینتر باشید. انجام این کار باعث میشود که از ایجاد حالتهای ناخوشایند و غیرحرفهای جلوگیری کرده و تصویر بسیار بهتری ثبت کنید.
لبخند زدن هنگام گرفتن عکس برای رزومه کاری سعی
در زمانی که رو به دوربین لبخند میزنید، مقبولیت شما صد درصد افزایش مییابد. سعی کنید بهصورت واقعی لبخند بزنید که خنده شما تا چشمانتان ادامه پیدا کند. انجام این کار سبب میشود که حس صمیمانهتری به بیننده القا شود و از این طریق، احتمال پذیرش خود را افزایش دهید.
دقت به تمام این موارد و انجام آنها، به شما کمک میکند که تصویر بسیار بهتری ثبت کرده و شانس خود را برای استخدام افزایش دهید. اما فراموش نکنید که در برخی مواقع، نیازی به درج عکس وجود ندارد، اما چه زمان از درج عکس در رزومه کاری اجتناب کنیم؟ در بخش بعد به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت.
در اغلب کشورهای دنیا، درج عکس در بهترین حالت غیر ضروری بوده و یا در بدترین حالت، کاملا نامناسب و غیرحرفهای قلمداد میشود. برای افزایش احتمال پذیرش در یک مجموعه و کسب موقعیت شغلی رویایی خود، توصیه میکنیم که بر تواناییها و قابلیتهای خاص خود تمرکز کرده و آنها را در رزومه ارائه دهید.
درج عکس رزومه کاری به دلایل مختلفی غیر الزامی و غیر حرفهای تلقی میشود و کارفرماها دید چندان مثبتی به این مقوله نخواهند داشت. دلایل اصلی این موضوع، موارد زیر است:
ایجاد تبعیض
در برخی کشورها مانند ایالات متحده، داشتن نگاه جانبدارانه و یا تبعیض قائلشدن بر اساس چهره افراد، غیر قانونی بوده و بهشدت مجرمانه است. این تبعیض شامل موارد مختلفی همچون تبعیض بر اساس جنسیت، نژاد، سن و هر نوع مشخصه دیگری میشود که تنها با نگاه به چهره افراد قابل تشخیص است. رزومه عکس دار ممکن است باعث ایجاد تبعیض ناخواسته از سوی کارفرمای احتمالی شود.
تاثیر اولیه
تاثیر اولیه تنها در همان برخورد اول ایجاد میشود و درج عکس، این تاثیر اولیه حضوری را از بین میبرد. غالبا افراد میتوانند با برقراری مکالمه، تاثیر اولیه بسیار بهتری برقرار کنند و به همین خاطر بهتر است این برخورد اول را در یک مصاحبه حضوری و رسمی داشته باشید.
دیدن چهره افراد در رزومه، به احتمال بسیار زیادی، نگاه بیطرفانه کارفرمای احتمالی برای انتخاب متقاضیان برتر و مصاحبه با آنها را از بین میبرد. به همین خاطر پیشنهاد میکنیم هر گونه عاملی را که باعث ایجاد پیشداوری میشود، حذف کنید و در یک مصاحبه حضوری و رو در رو، یک تاثیر اولیه بینظیر بر جای بگذارید.
محدودیت فضا
در حالت کلی، رزومه شما نباید بیش از یک صفحه کامل باشد. برای اینکه تمام اطلاعات خود را بهصورت شفاف، واضح و استاندارد در یک صفحه جای دهید؛ کار بسیار سخت و دشواری پیش رو خواهید داشت. درج یک تصویر بهتنهایی، حداقل ۲۵ درصد از فضای شما را کاهش خواهد داد. بهترین و عاقلانهترین کار این است که از این فضا برای شرح قابلیتها و مسئولیتهای روزانه خود بهره برده و از این طریق، شانس استخدام خود را در آن مجموعه و سازمان افزایش دهید.
بررسیهای اولیه کارفرما در گوگل
اگر تواناییها و قابلیتهای شما کارفرما را تحت تاثیر قرار دهد و او تصمیم بگیرد شما را به یک مصاحبه حضوری دعوت کند، به احتمال زیاد ابتدا نام شما را برای یافتن سوابقتان جستوجو خواهد کرد.
موارد مختلفی همچون سابقه بازداشت، محتوای نامناسب یا مشکوک در شبکههای اجتماعی، بدگویی از کارفرما یا همکاران سابق و انواع موارد مشابه، برخی از مهمترین نشانههای خطری هستند که کارفرما پیش از دعوت متقاضی، به بررسی آنها در اینترنت خواهد پرداخت. بیشک در طی فرایند بررسی اولیه، کارفرما تمام تصاویر منتشر شده از شما را خواهد دید و نیازی نیست که فضای محدود و ارزشمند رزومه خود را به تصویرتان اختصاص دهید.
حذف عکس از رزومه کاری توسط مدیران استخدام
معمولا رزومه شما پیش از بررسی توسط کارفرما و یا مدیر ارشد، در بخش منابع انسانی و توسط مدیران استخدام بررسی میشود. یکی از کارهایی که مدیران استخدام در برخی مواقع انجام میدهند، حذف تصاویر از رزومهها و ارسال رزومههای بدون تصویر به مدیران ارشد و کارفرما است. دلیل انجام این کار، همان مواردی است که در بخشهای پیشین این نوشتار به آنها اشاره کردیم، بنابراین دوباره تاکید میکنیم که فضای ارزشمند روزمه را برای درج تصویر هدر نداده و اجازه دهید که تواناییهای شما بخش اعظم رزومه را به خود اختصاص دهند.
عدم امکان بررسی تصویر در نرمافزارهای ATS
اغلب سازمانها و مجموعههای بزرگ، برای بررسی اولیه رزومهها از نرم افزار جذب و استخدام (ATS) استفاده میکنند. این نرمافزارها قادر به بررسی تصاویر نبوده و رزومه عکس دار را در همان اولین بخش، رد میکنند.
سخن آخر
هدف اصلی و نهایی همه ما از نوشتن رزومه کاری و ارسال رزومه به مجموعههای مختلف، کسب یک موقعیت شغلی مناسب است. درج عکس رزومه کاری، معمولا به دلیل ایجاد پیشداوری یا از بینبردن فضای محدود رزومه، شانس پذیرش را کاهش میدهد. علاوه بر این، در اغلب موارد درج تصویر یک کار غیر حرفهای بوده و تاثیر اولیه ناخوشایندی بر جای میگذارد. در انتها امیدواریم که با مزایا و معایب رزومه عکس دار آشنا شده باشید. نظرات خود را با ما بهاشتراک بگذارید.
ویدئو رزومه چیست و چگونه ویدئو رزومه بسازیم؟
بسیاری از مدیران به ویزه مدیران منابع انسانی در دنیا پیش از مصاحبه حضوری استخدام، به فایلهای ویدئو رزومه کارجویان مراجعه میکنند تا بتوانند اطلاعات اولیه را از آنها بدست آوردند. در این ویدئوی یک دقیقه ای، کارجویان می توانند علاوه بر معرفی خود، سوابق تحصیلی و شغلی شان را به زبانی ساده بیان کنند و از تجربیات کاری شان بگویند. این فایلهای ویدئویی کوتاه پیش از انجام مصاحبههای حضوری مورد توجه مدیران و کارفرمایان قرار میگیرند. معمولاً یک ویدئو رزومه برای نمایش مهارتهای فردی و تجارب شما در کنار نمایش دایره لغات و اعتماد به نفستان به کارفرما استفاده میشود و در واقع به عنوان مکمل رزومه نوشتاری شما است.
همه آنچه که باید درباره ساخت رزومه بدانید
نوشتن رزومه کاری به عنوان خلاصه ای از مشخصات فردی، سوابق تحصیلی و سوابق شغلی و مهارت ها، اولین تصویری است که از خودمان در ذهن یک کارفرما میسازیم؛ در این مقاله کاران با نحوه تهیه رزومه کاری حرفه ای با رزومه ساز آنلاین و نکات ساخت رزومه آشنا می شویم.
تاثیر یک رزومه خوب در استخدام
زمانیکه به یک آگهی شغلی خوب برخورد میکنید و میخواهید درخواست همکاری بفرستید باید ثابت کنید که بهترین فرد برای آن جایگاه شغلی هستید. اولین کار این است که رزومه کاری تان را با یک رزومه ساز آنلاین بسازید. شما به وسیله رزومه قضاوت می شوید؛ پس بهتر است راه های ساختن یک رزومه حرفه ای را بدانید.
مدیران منابع انسانی و کارفرماها کمتر از ده ثانیه برای بررسی یک رزومه کاری زمان صرف میکنند. بنابراین زمان خود را صرف نوشتن رزومه شغلی نکنید که ممکن است اصلا خوانده نشود.در ادامه با باید ها و نبایدهای ساخت یک رزومه حرفه ای و استاندارد آشنا می شوید.
تمام بایدهای یک رزومه کاری:
نقاط قوت خود از جمله سوابق تحصیلی و تجارب شغلی مرتبط را در ابتدای رزومه ذکر کنید و سوابق غیرمرتبط را در انتها اضافه کنید.
در بخش اطلاعات تماس حتما ایمیل و شماره موبایلتان را ذکر کنید.
از یک فونت و ساختار ساده برای ثبت رزومه تان استفاده کنید.
در بیان اطلاعات خود صادق باشید.
بر مهارت های فنی و عمومی خود تاکید کنید . در این زمینه می توانید نتیجه تست های شخصیت شناسی تان را در رزومه ذکر کنید
مهارت های نرم خود مانند میزان هوش هیجانی، انعطاف پذیری و روابط عمومی بالا را ذکر کنید.
از کلماتی استفاده کنید که برای همه قابل درک است.
علاقمندی های حرفه ای خود مرتبط با محیط کار را عنوان کنید.
نبایدهای یک رزومه کاری:
گرایش های مذهبی و سیاسی را عنوان نکنید.
از ذکر اطلاعات بسیار شخصی مانند کد ملی خودداری کنید.
ایمیل های غیر رسمی با عناوین غیرمرتبط با نام تان در رزومه نیاورید.
از عکس های نامناسب و غیررسمی در رزومه تان استفاده نکنید.
تلاش کنید در متن رزومه غلط املایی نداشته باشید.
ذکر دقیق آدرس منزل تان به طور کامل ضرورتی ندارد .
اگر شاغل هستید نیازی به اطلاعات تماس محیط کاری فعلی تان نیست.
تلاش کنید رزومه تان از سه صفحه بیشتر نشود.
در کنار ساخت یک رزومه شغلی حرفه ای شما می توانید یک ویدئو رزومه هم بسازید. یک ویدئو رزومه در کنار نمونه رزومه شما می تواند معرفی توانمندی های شما برای استخدام باشد.
با چه نوع رزومه ای می توانیم استخدام شویم؟
با یک رزومه ساز خوب میتوانید سوابق شغلی،تحصیلی و توانمندیهایتان را در قالب یک رزومه حرفه ای ثبت کنید تا سریع تر استخدام شوید؛ اما نکته مهمی که بسیاری از کارجویان به آن دقت نمی کنند، توجه به انواع رزومه است؛ اینکه چه نوع رزومه ای را برای کدام آگهی شغلی ارسال کنیم؟
در واقع رزومه ها متناسب با نیاز شغلی شما دسته بندی های مختلفی دارند که اگر مطابق استانداردها ساخته شوند، می توانند اولین قدم مهم شما برای استخدام موفق باشد. برای آشنایی با انواع رزومه با ما در این مقاله کاران همراه باشید.
رزومهها مطابق یک استاندارد کلی به چهار گروه اصلی زیر تقسیم میشوند:
۱. رزومههای زمانی(chronological):
این نوع رزومهها براساس تاریخچه زمانی سوابق شغلی و تحصیلی شما تهیه میشوند. در واقع شما سوابق شغلی و تحصیلی تان را به ترتیب زمان حضور در آنها از گذشته تا حال تنطیم می کنید. کافی است سابقه کارتان را مطابق با تاریخها به ترتیب لیست ثبت کنید. با موقعیت فعلی خود شروع کنید و با آخرین سمت شغلی، ردیفها را تکمیل کنید. بسیاری از کارفرمایان این نوع رزومه را ترجیح می دهند، چراکه یک مرور کلی از تجربه شما را نشان می دهد.
۱. رزومههای زمانی(chronological):
این نوع رزومهها براساس تاریخچه زمانی سوابق شغلی و تحصیلی شما تهیه میشوند. در واقع شما سوابق شغلی و تحصیلی تان را به ترتیب زمان حضور در آنها از گذشته تا حال تنطیم می کنید. کافی است سابقه کارتان را مطابق با تاریخها به ترتیب لیست ثبت کنید. با موقعیت فعلی خود شروع کنید و با آخرین سمت شغلی، ردیفها را تکمیل کنید. بسیاری از کارفرمایان این نوع رزومه را ترجیح می دهند، چراکه یک مرور کلی از تجربه شما را نشان می دهد.
این نوع رزومه برای افرادی که سابقه اشتغال مشخص و قدرتمندی دارند و هیچگونه مشکلی در سابقه کار آنها نیست، بهترین گزینه است؛ مخصوصا زمانی که بیشترین تجربیات شما با شغلی که به آن علاقه دارید مطابقت دارد. در این شکل رزومه نویسی، می توانید سوابق مربوط به موقعیتهای پاره وقت، کار داوطلبانه یا هر سابقه دیگری که مهارتهای بیشتر شما را نشان می دهدرا ثبت کنید.
۲. رزومههای عملکردی (Functional):
دسته دوم رزومههای عملکردی هستند که مطابق مهارتها و توانمندیهای فرد تنظیم میشوند. برخلاف رزومههای زمانی، این رزومهها هیچ تاکیدی روی ترتیب زمانی سوابق شغلی شما ندارند. در واقع تمرکز رزومههای عملکردی، روی مهارتها و تجارب شماست و مخصوصا زمانی مناسب هستند که سوابق شغلی مشخصی ندارید.
حتی اگر شما سوابق شغلی دارید امابه دلایل مختلف مانند بیماری یا هر دلیل دیگر در سابقه کاری شما شکاف ایجاد شده، تهیه رزومه براساس مهارتها وتجربههای شما می تواند بسیار مناسب باشد.
رزومههای عملکردی،همچنین برای فارغ التحصیلان جدید که تجربه اشتغال ندارند یا افرادی که در میان یک تغییر شغلی قرار دارند ، سودمند است.در مواردی که شما مشاغل متنوعی داشته اید و هیچ گاه مسیر شغلی تان متمرکز نبوده، این رزومهها به کمک شما می آیند. در ادامه این مقاله کاران با ما همراه باشید.
۳. رزومههای ترکیبی (Combination) :
رزومههای ترکیبی همان طور که از نامشان پیداست، در واقع ترکیبی از دو گروه رزومههای زمانی و عملکردی هستند.
در یک رزومه ترکیبی، شما هم مهارتها و ویژگیهای خود را برجسته می کنید و هم یک فهرست زمانی از تجربه کاری خود ارائه می دهید. این شکل از رزومه، به شما یک بستر انعطاف پذیر می دهد تا بتوانید پتانسیلهای کاری خود را فهرست کنید و نشان دهید که چه نوع کارمندی هستید!
در این قالب رزومه، شما فضای مناسبی برای معرفی در دسترس دارید. کافی است بهترین و در واقع پیشرفته ترین سمتهای شغلی تان را مطابق زمان لیست کنید. البته دقت کنید اولویت قرارگیری سوابق شغلی تان حتما باید متناسب با درخواست یک آگهی شغلی باشد. یک رزومه ترکیبی هدفمند در ابتدا شامل سوابق تحصیلی و شغلی است که با عنوان شغل مورد تقاضای شما کاملا هماهنگی دارد. اگر هم به تازگی از دورههای تحصیلی و مهارتی تخصصی مرتبط با شغل تان فارغ التحصیل شده اید یا حتی به مقامهای علمی نایل شده اید، بهتر است تواضع را کنار بگذارید و تمام این مدارک با سال اخذ آنها را در بخش سوابق تحصیلی تان بیاورید.
۴. رزومههای هدفمند (Targeted) :
این رزومهها براساس الزامات هر آگهی شغلی و متناسب با سابقه کار، توانایی و تحصیلات شما تهیه میشود. این نوع رزومه اصلی به صورت دلخواه تنظیم می شود. سابقه کار ، تواناییها و تحصیلات شما بازتاب الزامات شغلی است.
به عنوان مثال، اگر می خواهید در یک شرکت چاپ و نشر به عنوان یک ویراستار کتاب استخدان شوید،می توانید روی مدرک کارشناسی ارشد خود در زبان انگلیسی و یا حتی دوره کارآموزی خود با یک سردبیر در سال آخر دانشگاهتان تأکید کنید. شاید شما برای کمک به هزینههای دانشگاه به صورت پاره وقت کار کرده اید و حتی ممکن است در مسابقات نوشتاری برنده شده باشید؛ در یک رزومه هدفمند لازم است تمام این سوابق مرتبط را لیست کنید. همه این موارد باعث می شود که یک کارفرما بخواهد در مورد شما اطلاعات بیشتری کسب کند.
پیش از نوشتن یک رزومه هدفمند، حتما شرح شغل موقعیت مورد نظر خود را مطالعه کنید. این مهم است که بدانید یک کارفرمای آینده نگر در متقاضیان خود به دنبال چه مهارت، تجارب و تواناییهایی است. کافی است به وب سایت شرکت موردنظر مراجعه کنید تا متوجه جایگاه آنها در بازار بشوید.نگاهی به بیانیه یا رسالت شرکت و حتی مطالعه ماموریت آن به شما کمک می کند مهارتها و استعدادهای خود را متناسب با فرهنگ شرکت تطبیق دهید.
نتیجه گیری
حالا که با انواع روشهای رزومه نویسی و کاربرد آنها آشنا شدید، پیشنهاد ما این است که متناسب با هر موقعیت شغلی از این قالب رزومهها استفاده کنید. گرچه رزومههای ترکیبی و هدفمند اغلب کارایی بیشتری دارند و بهتر است هر دو شکل این رزومهها را برای خودتان تهیه کنید. با این حال نکته کلیدی در نوشتن هر رزومه حرفه ای این است که تا جای ممکن خلاصه و مفید بنویسید و اصول یک رزومه حرفه ای را رعایت کنید.
یک رزومه حرفه ای اصول و قواعد مشخصی دارد.
کاریابی در خارج از کشور
امروزه، افراد زیادی قصد مهاجرت کاری و یافتن کار در کشورهای خارجی را دارند و به دنبال معتبرترین و بهترین سایت های کاریابی در خارج از کشور هستند تا با اطمینان خاطر، روند کار و مهاجرت خود را پیش ببرند. روند یافتن کار در خارج کشور، کاری سخت و پیچیده است، ولی با مطالعه مقالات و آشنا شدن با ۱۳ مورد از معتبرترین و بهترین موتورهای جستجوی شغل در خارج کشور با خیال راحت میتوانید، درخواست خود را مبنی بر کار در خارج از کشور ارائه دهید.
بهترین سایت های کاریابی در خارج از کشور
سایت CareerJet
سایت Indeed
سایت CEO Worldwide
سایت Teach Away
سایت LinkedIn
سایت LinkUp
سایت Expat Network
سایت USAJOBS
سایت GoAbroad
سایت Eluta.ca
سایت CareerBuilder
سایت Dice
سایت Idealist
عکس پروفایل ، رزومه ، سی وی ، پرتفولیو و …
کار در آلمان ، فرانسه ، ترکیه ، چین ، استرالیا ، کانادا ، ژاپن و کشور های عربی و آمریکایی ، امروزه دیگر یک آرزوی دست نیافتنی نیست ، کافیه شما تحصیلات یا تخصصی که اون کشور ها نیاز دارند داشته باشید ، سپس یک عکس خوب تهیه کنید در آتلیه عکاسی و سوابق و رزومه خود رو در قالب CV یا resume یا portfolio از طریق سایت های کار یابی یا ایمیل شرکت ها و … براشون ارسال کنید .
اگر دارای تخصص مورد نیاز اونها باشید ، قطعا شانس کار به شکل فرسلنسر در برخی مشاغل رو به شکل دور کاری و یا دعوت به همکاری در اون کشور ها و مهاجرت رو پیدا خواهید کرد .
سایت CareerJet، از سال ۲۰۰۱ تاسیس شده و با قاطعیت میتوان این سایت را به عنوان بهترین سایت کاریابی در خارج از کشور معرفی کرد. این سایت بیش از ۴۰ میلیون فرصت کاری، در بیش از ۹۰ کشور و در تمامی شاخهها و مشاغل را در اختیار شما قرار داده است. شما میتوانید، مشاغل را بر اساس کلمه کلیدی، عنوان، شرکت و مکان، جستجو کنید. همچنین میتوانید از جستجوی پیشرفته برای یافتن عناوین، مدت قرارداد، ساعات کاری و نام شرکت استفاده کنید.
نکات مورد نیاز در استفاده از سایت CareerJet
در سایت CareerJet، برای تمامی مشاغل، فرصت کاری وجود دارد و شما میتوانید با هر تجربهای، شغل مناسب را برای خود پیدا کنید.
توجه داشته باشید که CareerJet زبان رسمی کشورهای مورد نظر شما را نمایش میدهد، بنابراین اگر به زبان آن کشور تسلط ندارید، حتما از مرورگری استفاده کنید که اطلاعات را ترجمه کند.
جستجوی مشاغل در سایت CareerJet، رایگان است و شما نیاز به ایجاد حساب کاربری ندارید.
برای جستجوی کار مدنظر خود در سایت CareerJet، ابتدا باید وارد سایت شده، رزومه خود را آپلود کنید و سپس در قسمت what، شغل مورد نظر و در قسمت where، کشور مورد نظر را وارد کرده و گزینه مورد نظر خود را سرچ کنید. در این صورت، شغل های مناسب برای رزومه شما نمایش داده خواهد شد.
سایت Indeed، در سال ۲۰۰۴ تاسیس شد و اکنون یکی از بزرگترین، سایتهای کاریابی در جهان است. فرصتهای شغلی در این سایت بسیار زیاد است و هر ۱۰ ثانیه، مشاغل جدیدی به لیست مشاغل این سایت، وارد میشود. سایت Indeed در مقایسه با سایت CareerJet، کشورهای کمتری را تحت پوشش قرار داده است.
در سایت Indeed، بر اساس هر تجربه و شغلی، آگهی دعوت به همکاری وجود دارد و داوطلبان میتوانند بر اساس عنوان شغلی و مکان، دامنه حقوق، تاریخ درج آگهی و سطح تجربه، کار مناسب برای خود را جستجو کنند.
نکات مورد نیاز در استفاده از سایت Indeed
توجه داشته باشید که Indeed زبان رسمی کشورهای مورد نظر شما را نمایش میدهد، بنابراین اگر به زبان آن کشور، تسلط ندارید، حتما از مرورگری استفاده کنید که اطلاعات را ترجمه کند.
جستجوی مشاغل در سایت Indeed، رایگان است و شما نیاز به ایجاد حساب کاربری ندارید. هرچند ایجاد حساب کاربری، مزایای زیادی دارد، مثلا شما میتوانید عناوین شغلی مورد نظر خورد را ذخیره کرده و از اعلانهای کاری جدید از طریق ایمیل باخبر شوید.
سایت Indeed همچنین یک ابزار مقایسه حقوق و بررسی قسمتهای مختلف شرکت دارد و شما میتوانید قبل از ارسال درخواست، در مورد شرکت اطلاعات زیادی کسب کنید.
برای جستجوی کار در سایت Indeed، در قسمت what، شغل مورد نظر خود را تایپ و در قسمت where، شهر یا کشور مورد نظر را وارد کرده و با زدن دکمه find برای نمایش بهترین نتیجه مورد انتظار خود صبر کنید.
سایت CEO Worldwide، در سال ۲۰۰۱، به دلیل پیچیدگیهای ناشی از استخدام استعدادهای اجرایی جهانی تأسیس شد. CEO Worldwide در حال حاضر حدود ۲۰,۰۰۰ فرصت شغلی را در ۱۸۰ کشور جهان، پوشش میدهد. این سایت، بهترین سایت برای یافتن مشاغل سطح اجرایی است، زیرا منحصراً بر روی لیستهای اجرایی با کیفیت بالا و به روز تمرکز دارد.
ثبت نام در سایت CEO Worldwide، رایگان است و شما میتوانید برای دریافت اعلانهای ایمیلی که مطابق با مشخصات و علایق شما هستند، ثبت نام کنید.پس از ورود به سایت با انتخاب هریک از گزینهها میتوانید فیلد مورد نظر خود را جستجو کنید.
سایت Teach Away در سال ۲۰۰۳، به منظور کاریابی معلمان در خارج از کشور ایجاد شد. این سایت اکنون یکی از بزرگترین شرکتهای بین المللی استخدام معلم است و به ارتباط معلمان با فرصتهای جدید کاری در بیش از ۵۰ کشور کمک میکند. ثبت نام در سایت Teach Away، رایگان است ولی قبل از درخواست مشاغل، باید یک فرم آنلاین پر کنید و سپس میتوانید از فرصتهای کاری باخبر شوید. اکثر این مشاغل، علاوه بر دریافت حقوق، مسکن و کمک هزینه زندگی نیز برای معلمان فراهم میکنند.
سایت Teach Away، دارای یک انجمن فعال گروه فیس بوک و وبلاگ فوقالعاده با اطلاعات دقیق در مورد نحوه معلم شدن و یافتن شغل معلمی است. Teach Away به عنوان بخشی از تعهد خود به آموزش بیشتر معلمان، دورههای آموزشی معلمی آسان و مقرون به صرفه و دورههای TEFL (تدریس انگلیسی به عنوان یک زبان خارجی) را ارائه میدهد تا به شما کمک کند برای فرصتهای بیشتر واجد شرایط شوید.
با ورود به سایت Teach Away و زدن دکمه view teaching job، صفحه ای باز شده، با وارد کردن نام کشور و نوع فعالیت خود، جستجو برای بهترین پیشنهادهای کاری آغاز خواهد شد.
سایت LinkedIn در سال ۲۰۰۳ راهاندازی شد و اکنون با ۸۱۰ میلیون کاربر از سراسر جهان و در تمام صنایع، بزرگترین پلت فرم شبکه حرفهای جهان است. این سایت، علاوه بر گزارش اعلانها و فرصتهای کاری، مانند شبکههای اجتماعی نیز عمل میکند. بدین صورت که شما میتوانید پروفایل خود را پر کرده و موقعیتها و فرصتهای کاری مد نظر خود را در پروفایل قرار دهید و از این طریق با استخدامکنندگان و افراد علاقمند، در ارتباط باشید.
برخلاف اکثر وبسایتهای شغلی دیگر، LinkedIn به شما اجازه میدهد تا استخدامکنندگان و سایر افراد مورد علاقه را به شبکه مجازی خود اضافه کنید. به همین دلیل این سایت، بهترین وبسایت برای ارتباط مستقیم با استخدامکنندگان است.
استفاده از سایت LinkedIn، رایگان است ولی لینکدین یک گزینه عضویت ممتاز را ارائه میدهد که شما از این طریق میتوانید، اطلاعاتی در مورد افرادیکه از پروفایل شما دیدن کردند، به دست بیاورید و از این طریق با این افراد ارتباط برقرار کنید. برای یافتن کار، وارد سایت شده، رزومه خود را برای نمایش به کارفرمایان بر روی سایت قرار دهید، در این صورت، پیغام نیازمندی شغلها برای شما ارسال خواهد شد.
سایت LinkUp، درسال ۲۰۰۰، به منظور جذب استعدادهای کاری و استخدام آنلاین تاسیس شده است. این سایت در سال ۲۰۱۵، LinkUp Raw را به بازار عرضه کرد. LinkUp Raw، دارای فرصتهای کاری بسیار زیادی است که مستقیما از طریق وبسایتهای کارفرماها، تهیه شده است.
در سایت LinkUp Raw، شما میتوایند مشاغل مور نیاز خود را بر اساس تجربه، مهارت، شرکت و جغرافیای خود انتخاب کنید. با وارد کردن شغل و کشور یا شهر مورد نظر، پیشنهادات کاری برای شما نمایش داده خواهد شد.
سایت Expat Network، در سال ۱۹۸۹ به عنوان منبعی برای کاریابی مهاجران خارجی ایجاد شد. این سایت علاوه بر معرفی فرصتهای شغلی و بینالمللی زیاد، راهنماییها و پستهای زیادی در مورد تقویت رزومه، در اختیار شما میگذارد. این سایت راهنمای جامعی برای مهاجرت به استرالیا، فرانسه، اسپانیا و پرتغال دارد.
استفاده از تمامی بخش های Expat Network رایگان است و شما میتوانید یا سرچ کردن کلمات کلیدی، شغل، مکان و… فرصتهای شغلی را بیابید.
سایت USAJOBS، یکی از بهترین سایتهای کاریابی در زمینه مشاغل دولتی است. این سایت فرصتهای شغلی بیش از ۵۰۰ موسسه دولتی را در ۱۴۷ کشور دنیا پوشش میدهد. استفاده از این سایت کاملا رایگان است ولی باید فرم آنلاین را پر کرده و اعلانهای کاری مد نظر خود را جستجو کنید.
سایت Eluta.ca، در سال ۲۰۰۶، تاسیس شده و هماکنون یکی از برترین مشاغل کاریابی در کشور کانادا است. این سایت بیش از ۱۰۰ کارفرمای برتر کانادا را پوشش میدهد. مزیت این سایت نسبت به سایر سایتهای کاریابی این است که این سایت مشاغل را مستقیماً از وبسایتهای کارفرما فهرستبندی میکند.
برای استفاده از این سایت، نیاز به ثبتنام و وارد کردن اطلاعات شخصی خود ندارید.
سایت CareerBuilder، در سال ۱۹۹۵، تاسیس شد و هماکنون، در ایالات متحده، کانادا، اروپا و آسیا دفاتر دارد. این سایت اطلاعات بازار کار، نرمافزار مدیریت استعداد و سایر خدمات مرتبط با استخدام را ارائه میدهد. این شرکت، هماکنون بیش از ۳۰۰۰ کارمند دارد و دفتر مرکزی و بینالمللی آن در لندن واقع شده است.
با وارد شدن در سایت و قرار دادن رزومه خود و انتخاب نوع کار و کشور، نتایج برای شما نمایش داده خواهد شد
سایت Dice، در سال ۱۹۹۹، تاسیس شد و هماکنون دارای بیش از ۵۰۰ کارمند در سراسر جهان است. دفتر مرکزی این سایت در شهر نیویورک قرار گرفته است و شما میتوانید در زمینه مهندسی و فناوری مشاغل مورد نظر خود را بیابید. با وراد شدن به سایت و بارگذاری رزومه، اطلاعات مناسب با شغلها را دریافت کنید. در این وب سایت میتوانید مشاوره شغلی مخصوص متقاضیان کار را نیز دریافت نمایید.
سایت Idealist، در سال ۱۹۹۵، تاسیس شد. دفتر مرکزی این سایت در نیویورک واقع شده است. تمرکز این سایت، اعلان کارهای داوطلبانه و کار آموزی است و بیش از یک میلیون کار داوطلبانه را پوشش میدهد. همچنین بیش از ۳۰۰ نمایشگاه از طریق این سایت سازماندهی میشوند تا به اعضای این شبکه، جهت پیش بردن مشاغل اجتماعی خود، کمک کنند.
سوالات متداول
برای استفاده از سایتهای کاریابی چقدر باید هزینه پرداخت کنیم؟
استفاده از اکثر سایتهای کاریابی، رایگان است و بدون پرداخت هزینه میتوان از خدمات سایت استفاده کرد.
بهترین سایت برای یافتن مشاغل دولتی در خارج کشور کدام است؟
سایت USAJOBS، یکی از بهترین سایتهای کاریابی در زمینه مشاغل دولتی است.
معتبرترین سایت برای یافتن شغل در کانادا چیست؟
سایت Eluta.ca، یکی از معتبرترین سایتها در زمینه مشاغل در کانادا است.